Om mig

Mitt företag riktar sig till människor som söker balans i sitt liv. Om du vill ha balans på din fysiska och mentala hälsa så hjälper jag dig gärna med olika metoder som jag har förvärvat genom åren.
Jag jobbar både med kroppens obalanser och det mentala då ett läkande sker på flera plan även om symptomen kan visa sig fysiskt.
Jag ger helhetsråd om du önskar med allt ifrån kost, yoga, meditation, kroppsbehandlingar och samtal.
Min profession är ayurvedisk hälsorådgivare, ayurvedisk massageterapeut och aromaterapeut, utbildad vid Skandinaviska Ayurveda Akademin 2017-2019.Mina mentorer är Johan Ljungsberg, Stockholm och Dr Vinay Vora, Indien. Om du är redo att förändra din egen situation så finns jag här för råd och hjälp.


Jannica Andersson

Ayurveda salongen

I centrala Särna i Norra Dalarna ligger salongen med behandlingsrum, samlings/yogasal, terum, dusch för klienter.Innan behandlingen så börjar vi alltid med en kopp balanserande te och pratar om hur du mår just för tillfället. Detta för att inte förvärra några symptom sedan i behandling och för att förbereda dig som klient inför massagen. Efter behandlingen är du välkommen att använda duschen då du blir oljig i både hår och på kroppen. Vi pratar även om hur du kan förstärka behandlingen efteråt och får lite tips på vad som är bra att tänka på dagarna efteråt. 


Produkter i shopen

Maharishi Ayurveda

I shopen hittar du ett brett urval från Mahrarishi Ayurvedas sortiment. Välgörande teer, massageoljor, tvålar, kosttillskott m.m

LAKSHMI

I min ansiktsbehandling använder jag Lakshmi, det italienska lyxhudvårdsmärket som är helt ekologiskt. I sortimentet finns produkter för alla hudtyper och alla åldrar. Jag hjälper dig att hitta rätt bland alla produkter.

öRTER OCH KOSTTILLSKOTT

En viktig del i att balansera sin hälsa görs utav örter och kosttillskott. Om du gör en pulsläsning med rådgivning hos mig så får du en lista på vilka örter, kryddor, grödor som är bra för dig.I shopen kan du hitta kryddor av bästa kvalitet.

JannicasAyurvediska
Särnavägen 122
790 90 SÄRNA

070-204 63 91