Hälsorådgvning med pulsanalys


Jag är Diplomerad Ayurvedisk Hälsorådgivare av Dr Vinay Vora från Indien.

En ayurvedisk hälsorådgivning syftar till att återställa kroppen och sinnet i balans. Genom vår livsstil, kostvanor, stress och övrig påverkan så kommer vi ibland in i osunda vanor eller så vet vi helt enkelt inte vad kroppen behöver för tillfället.
Det kan ge oss symptom både fysiskt och psykiskt som bl.a huvudvärk, dålig matsmältning, ont i kroppen, trötthet och ett sämre allmäntillstånd. Har vi under en längre tid haft en obalanserad livsföring så kan det ge mer långvariga problem vilket man i en hälsorådgivning kan komma få bukt med.
I hälsorådgivningen så läser jag din puls för att se vart i kroppen obalansen egentligen sitter. Vi samtalar kring din livssituation och fyller i ett formulär över dina vanor.
Efter det gör jag en analys av din puls och ställer samman
råd innehållande: kost, yogaställningar, pranayama (andningsövningar), kosttillskott, träning. Vad du kan favorisera och undvika i din vardag.
Förändringar sker över tid och därför är en önskan till förändring den viktigaste moroten.
Rådgivningen är uppdelad på 2 tillfällen, 90 min totalt.
Vid första träffen så går vi igenom symptomen och gör en pulsläsning sedan gör jag analysen och så blir det en återträff där vi går igenom råden tillsammans.
Önskas uppföljning så väntar vi ca 6 veckor.
Jag ställer inga diagnoser på sjukdomar men du är hjärtligt välkommen om du fått en diagnos hos en läkare.

TID: 90 min fördelat på 2 träffar
PRIS: 500:-