Ayurvedisk hälsorådgivning med pulsanalys

En ayurvedisk hälsorådgivning görs för att återställa kroppen och sinnet i balans genom att kartlägga vanor som kost och rutiner samt genom att läsa pulsen. Genom pulsen får vi reda på vart exakt obalanserna sitter och vi kan därigenom också förstå vad vi behöver göra för förändringar i vardagen. Genom vår livsstil, kostvanor, stress och övrig påverkan så kommer vi ibland in i osunda vanor eller så vet vi helt enkelt inte vad kroppen behöver för tillfället.
Obalaser kan ge oss symptom både fysiskt och psykiskt som  huvudvärk, dålig matsmältning, ont i kroppen, trötthet och ett sämre allmäntillstånd. Har vi under en längre tid haft en obalanserad livsföring så kan det ge mer långvariga problem vilket man i en hälsorådgivning kan komma få bukt med.
I hälsorådgivningen så läser jag din puls för att se vart i kroppen obalansen egentligen sitter. Vi samtalar kring din livssituation och fyller i ett formulär över dina vanor.
Efter det gör jag en analys av din puls och ställer samman
råd innehållande: kost, yogaställningar, pranayama (andningsövningar), kosttillskott, träning. Vad du kan favorisera och undvika i din vardag.

Förändringar sker över tid och därför är en önskan till förändring den viktigaste moroten.


Rådgivningen är uppdelad på 2 tillfällen, 90 min totalt.
Vid första träffen så går vi igenom symptomen och gör en pulsläsning sedan gör jag analysen och så blir det en återträff där vi går igenom råden tillsammans.
Önskas uppföljning så väntar vi ca 6 veckor.
Jag ställer inga diagnoser på sjukdomar men du är hjärtligt välkommen om du fått en diagnos hos en läkare.


Tid: 90 minuter

Kostnad: 500:-